De Kenniskwekerij

Snowglobe

Benodigdheden:

  • Wit vliegerpapier
  • Gekleurd papier
  • Lijm
  • Scharen

Voorbereiding:

Leg een stuk of 10 vellen wit vliegerpapier op elkaar. Leg een bord erop en trek een cirkel over op het vliegerpapier. Knip nu alle cirkels tegelijk uit. Zorg ervoor dat je net zoveel cirkels hebt als kinderen in de klas.

Uitleg

Geef alle kinderen een witte cirkel. Ze gaan zelf ervoor zorgen dat er een winters tafereeltje in de snowglobe gaat komen. De kinderen gaan knippen, niet tekenen en maken zo een winters tafereeltje. Daarna plakken ze deze achter hun vliegerpapiertje. Let op! Deze plakken ze met de mooie kant naar boven. Dus de mooie kant wordt tegen het vliegerpapier geplakt. Als je deze later voor het raam plakt zal het tafereeltje duidelijk te zien zijn.

Ook zorgen ze voor een standaardje. Dit door een trapezium te knippen en deze aan de voorkant van de snowglobe te plakken.

Super simpel en super leuk.

Omdat je kennis kunt kweken.

Volg De Kenniskwekerij ook op Social Media!

Onze blogthema's

Neem een kijkje bij onze spellen.

Onbewoond Eiland
 4,95 9,95

Heen en Weer
 2,95 7,95

Afschuiven
 2,95 14,75

Waardering 0 uit 5
Japen
 7,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *